En siesta i en travel hverdag

Fire nye muligheter til salgs, fullt restaurert etter ditt ønske.

For jeg har satt reparasjonskløra i fire lave siestastoler. De er selvfølgelig bebyrda med litt småting som må fikses. De er litt herja i lakken, mangler puter og canvasen er litt medtatt. Men det er jo det som er meninga. Hjelpe de som trenger hjelp. Dette høre jo ikke hjemme på en søppelhaug, selv om de har blitt vansmekta i en garasje en liten stund.

DSC_5119

Disse blir gode som nye, og enda litt råere, skulle en tro. Det reparerte slår alt det andre. Alltid.

Jeg ser pussing av treverket, etterfulgt av en behandling av den lett hvitpigmenterte sorten, slik at det blir lyst og delikat da veit du. Lysere og mer delikat enn noen annen siestastol. Videre må lerretet av og vaskes, og nye snorer må knytes på. Puter må lages og trekk bli sydd, så er det rumper og rygger som gjør resten av jobben. Kanskje hjemme hos deg?

6 kommentarer om “En siesta i en travel hverdag

    1. Hei! Du trenger en 5 eller 6 mm nylontråd, så vidt jeg husker. 5 er det enkleste å tre. Prøv å få tak i det. Jeg har til nå brukt det som følger med fabrikknye lerret.

      Liker

  1. Hei! Jeg skal pusse opp en Siesta for datteren min. Vet du hvor jeg får kjøpt canvas og nylontråd? Jeg trenger også hjelp til å få satt i maljer på canvasen. Jeg har ikke kraftig nok verktøy her hjemme. Har du tips på hvor jeg kan få gjort det. NB! Utrolig vakre møbler du skaper.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s