Disse stolene venter på tur. Skal fikses opp og legges ut for salg.

Ser du noe du liker? Da har du faktisk muligheten til å slå til før de transformeres i reparabelkverna. Velg stoff selv og få det som du vil. Hvis du vil.

 

Øyunn – Reservert

 

Øyunn

I møte med en stol som dette er det lett å bli i overkant panegyrisk. Så for moderasjonen og anstendighetens skyld skal jeg ta det et par knepp ned. Denne stolen er en fryd for øyne, rygg og setemuskelatur som inget annet sittemøbel. Her kan du snurre og vippe deg til langt inn i kontemplasjonens irrganger, for aldri å ville reise deg igjen.

Her er det på tale med såkalt supersoft skum i putene. Noe annet blir feil.

Jeg plikter å opplyse om, og oppfordre til etterfølgelse av, Helsedirektoratets nasjonale faglige råd om fysisk aktivitet.

Ferdig restaurert, med feks Hallingdal 65 fra GU, inkludert MVA, 22.000,-

 

Kari – Reservert

kari

Barn må lære å bli glad i naturen.

Ferdig restaurert, med feks Hallingdal 65 fra GU, inkludert MVA, 2.200,-

 

Jartrud

20191115_134111

Jartrud er av vår norrøne arv og er ladet med betydning som kamp, strid, kraft og styrke. Og det er jo litt artig, for det er jo akkurat de følelsene og tankene som gjennomstrømmer meg i dette utrettelig arbeidet. Og har har noen lagt ut ei felle med gulmaling og fløyel. Jeg tramper ikke uti, men river skiten i fillebiter og gjenoppretter balansen i kosmos.

Her får du lyst og deilig løvtre og fersk ull på et ubesudla indre. Jeg er klar, du gir startskuddet.

Ferdig restaurert, med feks Hallingdal 65 fra GU, inkludert MVA, 9.000,-

Bertil

Skadeskutt med terrasseskruer, fukt og provisorisk trekk over smuldrende skum. Det så ikke bra ut, men jobben er påbegynt og resultatet vil bli full oppreisning.

Ramma er demontert og limt, pussa og lakka. Terrasseskruene er fjerna og innslaga plugga. Matt lakk på toppen og alt er på understell. Til og med de to vannskada beina har blitt skjøta på med frisk bøk. Han skal få nye bånd, strie i rygg og nytt kaldskum. Og nytt stoff. Her kan du komme med innspill og føringer, om du vil at neste stopp for Bertil skal være stua di.

Ferdig restaurert, med feks Hallingdal 65 fra GU, inkludert MVA, 13.000,-

 

Arne

Arne

Klassiskk stol. Klassisk tilfelle.

Arne var praktisk talt i svevet, en vakker sommerkveld på Helgeland totusenogatten, da han blei snakka pent for og på mirakelaktig vis unngikk bålets pinsler og skam. Deretter fikk han bakseteskyss med et ektepar på 50+ sørover, og kom til slutt inn i varmen hops meg, Reapabelmannen. Det er blir ikke like hett som på bålet der nord, men det blir akkurat passe varmt.

Den videre reisa ligger ennå i blekkhuset, klar til å utspille seg. Blir den like dramatisk? Det er opp til deg:

Ferdig restaurert, med feks Hallingdal 65 fra GU, inkludert MVA, 6.400,-

 

Åge og Aleksander

IMG_20190607_150018

Et nytt eventyr. Det var en gang en lenestolfabrikk på Møre. Der snekra de sammen to snedige stoler, som fikk være med på flyttelass og levd liv over hele landet. Så endte de opp på Nesodden, og etter hvert i henda på en mann som er over gjennomsnitten opptatt av stolreparasjon. Fortsettelsen gir seg selv.

Her blir treet lyst, behandla etter ditt ønske, setene og ryggen som nye på inn- og underside, og det hele trukket i et stoff fra øverste hylle.

Ferdig restaurert, med feks Hallingdal 65 fra GU, inkludert MVA, 8000,- pr stk.

Rigmor og Reidar

To stilige typer. Tungt inne fra femtitallet, men klar for nye sprell i en ny og usikker framtid. Fantastiske teaklinjer og vendbare puter gjør Rigmor og Reidar alltid like attraktive på det nådeløse stolmarkedet. Her kan fortida møte framtida i en perfekt saus av alt det beste. Og noe helt for seg selv.

Ferdig restaurert, med feks Hallingdal 65 fra GU, inkludert MVA, pr. stk., 10.000,-.

Kan leveres og sendes. Overalt. På den ene eller andre måten.