Om Reparabel:

Reparabel er et enkelpersonforetak drevet av Kristoffer Nokken.

En mye benyttet reiserute er turen hjemmefra til møbelvarehuset. Turen går innom søppelhaugen der man kasserer det gamle. Fargen kan være feil, eller kanskje er møbelet slitt eller ødelagt, og for dyrt å reparere. Containerne fylles med billige møbler som lett lar seg erstatte av nye billige møbler. Ettersom det ikke er innafor loven å legge ut spikermatter mellom fyllinga og møbelvarehuset, yter Reparabel galskapen motstand på andre måter.

Reparabel pusser opp i de møblene som fortjener en ny sjanse. Og det er ikke få. I hovedsak lenestoler. Man trenger ikke være designklassiker for å fortjene nytt liv i et nytt hjem. For hver stol som seiler ut til en fornøyd kunde blir det litt mindre søppel i verden og litt mindre miljøbelastende nyproduksjon av møbler.

5% av årsoverskuddet går til Framtiden i våre hender.

Organisasjonsnummer: 914 775 787 MVA

 

Kontakt Reparabel:

Jeg står og sliter med stolene mine på kjellerstua hjemme på Nesoddtangen, så du vil ikke finne en Reparabelbutikk med blinkende neonlys og og bjelle i døra. Man kan jo selvfølgelig besøke meg som de fleste andre, men det får være etter avtale.

Som plaster på såret har jeg internett. Ta gjerne kontakt på:

reparabelpost@outlook.com

 

11 kommentarer om “Om/kontakt

 1. Hei! Nydelig arbeid og mange fine stoler:) Spesielt lys blå fyllingsstol. Synd den er solgt, men hva koster f.eks. en slik ? Kunne tenkt meg to slike i litt mer blå-farget, men ikke mørk.
  Hilsen Kristin

  Liker

 2. Hei!
  Ca hva koster det evt å trekke om en gammel lenestol ca som den gule ( men uten tre på armlener) ?
  Har du ullstoffer fra Gudbrandsdalen ullvarefabrkk , Kvadrat el tilsv gode ullmøbelstoffer?
  Eller må vi skaffe stoff selv?

  Liker

  1. Hei! Avhengig av stolen vi det med samme stoffet komme på drøyt 10′. Stoff inkludert. Skaffer stoff fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik, Innvik Sellgren eller Kvadrat.

   Liker

  1. Hei! Beklager sein respons. Så ikke kommentaren før nå. Jeg har ikke noe sånt for hånden for tida. Jeg skal forsøke å gi deg en lyd om det dukker opp noe som kan passe beskrivelsen. Send meg gjerne noen eksempelbilder du finner på nett av stoltype osv. Ha en fin dag!

   Liker

 3. Hei! Jeg har en gammel lenestol fra 1940-tallet. Den må trekkes om, og er løs og vaglete så må repareres på «innsiden», spjærer eller hva man skal si. Jeg vet ikke hva det heter, men kanskje du kan gi meg de rette ordene og et prisanslag? Ha en fin dag!

  Liker

  1. Hei! Så bra at du vil ta vare på 80-åringen! Send meg noen bilder på mailadressa eller mobilnummeret du finner her på sida, så skal jeg se om det er noe jeg kan hjelpe deg med. Ha en fin dag!

   Liker

 4. Vi trenger flere som deg Kristoffer. Av og til er det vanskelig og dyrt å reparere, og trender og moter er også verstinger for miljøet. Regjeringen legger ikke akkurat opp til at det skal bli lettere heller. Men det er egentlig ikke politikerne det er noe galt med, det er folk som velger dem inn i regjering. Derfor må så mange som mulig stemme fram et parti som vil gjøre det som VI MÅ gjøre for å stoppe natur og klimakrisen, og som vil gjøre det billigere å leve miljøvennlig. Den grønne trenden er raskt voksende, så Støre og Vedum er snart en sagablott.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s