Rogeir

Rogeir du Rogeir, ingen er som deg. Et fullt restaurert gjenbruksmøbel som trosset alle odds og et klimakampens flaggskip du også, men akkurat som deg er det ingen som er. Du tok reisa fra tungt rødbeisa, smuldrete og messingpyntespikerbefengt til hvitvoksa og ullen. Den koksgrå møbelulla fra Gudbrandsdalen yter deg rettferdighet slik du kan eie hver eneste stue i det ganske land.
7650,- inkludert merverdiavgifta.

Fri frakt i hele Norge på denne.

Margot

Enda en stol fra Arnestad bruk. Denne gangen en Rock n Roll i teak. Og skam på navnet gjør den ikke.

Alt nytt med Hemsedal 640 på toppen.
10000,- inkludert merverdiavgifta.

Kan leveres mot vederlag, avhengig av adressa di.

Gunder

Dette slo ikke slå feil. Liten og elegant gyngestol som ikke har rocka sin siste eier. Fullt restaurert og trukket i Odal 422 fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik.
8250,- inkludert MVA.

Leveres fritt over hele landet.

Andor

Jeg veit ikke hva slags stol dette er, men hvis den ikke er velrenommert og viden kjent for sitt vakre ytre, er det en blodig urettferdighet som med gjennomførte restaurering ikke har gått ustraffet hen. Treverk antageligvis bøk, nå pussa og voksa med hvitpigmentert voks.

8250,- inkludert MVA.

Kan mot vederlag leveres leveres der det skulle være.

Vonika

En av de siste i rekken av vonprefiksstoler fra Reparabel er klar til å rulle ut av verkstedet stappfull av friske materialer og forventninger om et nytt langt liv.

Nedpussa og hvitvoksa, med Odal 632 fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik.

8250,- inkludert merverdiavgifta.

Kan leveres mot vederlag, avhengig av adressa di.

Vonbrun

En klassiker blant de hardt prøvede retrostoler som kjemper om en plass i sola. Denne finner du mange av der ute, så derfor har jeg tatt kandidaten med en tur utenfor boksen. Et egentlig slankt og elegant ytre er erstatta av en mer firkanta og solid fremtoning. Mer å være glad i og god mot. Vonbrun var et skikkelig vrak, så en fullstendig renovasjon gikk her hånd i hånd med ny stil.

Innvortes helt ny og Hallingdalstoffet fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik er vel fortjent. Treet er pussa og behandla med hvitpigmentert voks.

4000,- inkludert merverdiavgifta.

Leveres fritt til alle landet adresser.