Siesta

En igjen av disse på lageret nå.

Restaurert lav siesta, en norsk elegant traver som har sluppet unna glemselens skjensel og containerens pinsel.

Bøketreet er pussa og behandla, lerretet er fabrikknytt fra fabrikken på nordvestlandet, skummet i putene er mykt og nytt og putetrekkene er i deilige Heddal Stitched fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik.

11.000 inkl. mva.

Freddy

Freddy er en lysegrønn godklump, limegrønn om du vil, med et solid navn i ryggen. En combi star fra Stokke. Et nytt kapittel i gjenbruksboka. Et reparasjonseventyr som fortsetter inn i solnaedgangen og over blåner og det som er. Alt nytt, trukket i Odal fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk.

12.000,- inkludert merverdiavgifta

 

Salve

Essensen av gjenbruk, redesign, bærekraft, retromøbemerverdiavgiftal og sittekomfort er her samla i et og samme stykke. Dette er et Reparabelprosjektets flaggskip som jeg har jobba på en god stund nå. Nå er det klart for stabelløp.

For første gang vurderer jeg på alvor om det går an å skille seg av med et møbel. Vi har opplevd mye sammen på veien.

Salve er plukke helt fra hverandre. Han er forsynt med ny skumgummi over det hele, og trukket i Hallingdal 65-130. Putene i sete og rygg er fyllt med 90mm kaldskum av typen supersoft. Det er 45 kg/m3 og ligger bare på 70N på harhetsskalaen. Det sier kanskje ikke så mye. Men det er mykt. Skikkelig mykt.

Og det vipper, lar seg låse i ulike tilbakelente posisjoner, og det svinger.Den mellomgrå ulla har fått selskap av mattlakkert kvistfri furu. Velkommen hjem, Salve.

Putetrekka kan taes av, og de kan snues. I hvert fall setet og korsryggen. Nakkeputa er festa med borrelås på baksida. Jeg har derfor laga et ekstra trekk til nakkeputa, for å ruste Salve i møtet med fremtidige brukeres bakhodegnukking med brylkrem og studio line. De fjonge må jo også få slappe litt av de også.

Salve er gammel og ny. Som en tidens signatur rasler det i en skrue som en gang har ramla inn i et av stålbeina. Den har jeg ikke fått ut igjen. Men Stolen er tung, står støtt i ro og skrua ligger der i fred og følger med på neste kapittel i eventyret om Salve.

Bredde: 81 Dybde: 80 Høyde: 97 Setehøyde: 44

23.400,- inkludert merverdiavgifta

 

Marte

Nydelige Marte, trukket i den rosa ullskyen Odal fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik. Alt fyll er bytta og løse deler limt. Treet er pussa og lakka matt og lyst. En reparasjonstriumf som vil gi årelang etterklang i stua hun ender opp i.Marte er til salgs i butikken KreatiVerdi i Asker sentrum. Sees og prøvesittes der.

9000,- inkludert merverdiavgifta.

 

Lodve

Lodve, en liten barnestol med stort potensiale, som med dette har blitt realisert. Nye bånd og ny skumgummi, toppet med Tono fra Kvadrat. Sjøgrønn lykke. Klar for teselskaper og det som måtte utspille seg, både på barnerommet og penstua. Reparert og resirkulert møblement for generasjonen som blir å måtte gjøre det på den måten, enten de liker det eller ikke. Like greit å komme i gang egentlig.

Lodve er til salgs i butikken KreatiVerdi i Asker sentrum. Sees og prøvesittes der.

2750,- inkludert merverdiavgifta.