Otto

Otto har fått en ny start i fantastiske Heddal Stitched 645. Han snurrer og vipper og er en ganske så happy camper. Avventer neste strandhugg. Det er mye steinute strender å vrlge mellom. Mulighetene er mange. Spenninga stor.

Fullt restaurert.

16.000 inkl. MVA.

Bendeicte og Vivian

To stykker av denne. To eksemplar der altså. Det er snakk om et par. Delelig om ønskelig.

To høye Siesta som har fått fabrikkny canvas og reparabelproduserte puter. Den sjøgrønne løsninga er Divina MD 0913 signert Finn Sködt. Hundre komma null prosent ull.

Bøken er pussa ned og lakka opp.

Myke vakre former som hver for seg bøyer seg for en ny tilværelse for 14.000 inkl. mva. Eller 25.000 sammen.

Take-Away-Trond

En rockevariant fra Arnestad bruk, vil jeg tro. Klin lik de fire rockebrørene sine Siesta, Roll, Rest og Relax i veldig mye. Det eneste som skiller er utforminga av armlenefjølene. Sete- og ryggeamme er den samme som på Roll og Relax, og mekanikken den samme.

Denne godbiten av en regulerbar salongtraktor har jeg restaurert fra topp til tå og klæska på vakre Hemsedal 720. En slags pastellorientert blå ruta diskret opp av brunt. Må sees, som det heter.

Originalt tilhørende rocke-skammel kan selges trukket og behandla som stolen.

Jeg skiller meg med stolstasen for 14.500 inkl mva.

Josef

Tenk at det kan nytte. Josef har fått en ny sjanse, selv om han var byttingen blant de forviste. Med ett bakbein i teak, og resten i alm (?), er dette et spørsmålstegn av et sittemøbel. Hva er historia?

Det er ikke godt å si, men resten av historia er du og jeg herrer over. Han er for flott til ikke å hentes opp igjen fra skyggenes dal. Nå står han her i ny skrud, klar for et hardcore gjenbrukshjerte med et kjærlig øye til det estetisk fremoverlente.

Jeg har gjort ekstra stas på ham med boucléaktige Vidar4 fra Kvadrat. Er utrolig kult stoff med såkalte retrovibber. Alt foruten treramme er nytt innvendig. Det vil blant annet si gummibånd og skumgummi, polstring og plater. Full behandling ytes også, og helst vil jeg si spesielt, en fugl som dette.

Sittehøyde ca 38 cm. Fra gulvet og til toppen av ryggen 82 cm. På det breieste 75 cm.

13.750 inkl mva.

Arngeir og Kalv

Jeg har glemt hva de het på et tidspunkt mellom jeg fjerna dem fra nettets snedigste gjenbruksblogg og fremt til den nåtidige ferdigstillelse. Men nye navn skjemmer ikke disse to som har blitt nye på flere måter.

Fullt restaurert med ny skumgummi, toppers ull fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik (Vadal 100/830) og en sandpapirets og lakkens fornyelse av treverket.

Med disse to har nå endelig muligheten til å gjøre stua di om til en tidsriktig og meningsmetta gjenbrukslounge, en ressursansvarligheten edens hage mellom fire vegger der store, vakre og progressive tanker bekvemt finner grobunn.

12.000 pr. stk. 22.000 for paret, inkl. mva.

Fjodor og Mikhajlovitsj

EN SOLGT, EN IGJEN

To kjente og kjære venner av alle som er glad i fortidas høyrygga lenestoler med bakelittknottregulering av sittestilling og flotte linjer.

Limt og hardt tilsnakka lyst løvtre, pussa og lakka. Kledd for anledninga i Odal 762 fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik. Det er ulla si det.

13.000 kroner, inkludert MVA, pr. stol.

Uwe

Småstol medium med en kledelig knekk i ryggen (fra tegnebrettet av), og rund og god touch på setet. Har det lille ekstra og har dermed blitt noe stort. Enda en langefinger til systemet som stimulerer overforbruk og møsseødeleggelse.

Gudbrandsdalens Uldvarefabriks Hemsedal 975 flankert av olja eksotisk tre. Hva tenker sauen om det?

Som den her foran deg står, inkludert MVA, 6.000,-