Otto

Otto har fått en ny start i fantastiske Heddal Stitched 645. Han snurrer og vipper og er en ganske så happy camper. Avventer neste strandhugg. Det er mye steinute strender å vrlge mellom. Mulighetene er mange. Spenninga stor.

Fullt restaurert.

16.000 inkl. MVA.

Take-Away-Trond

En rockevariant fra Arnestad bruk, vil jeg tro. Klin lik de fire rockebrørene sine Siesta, Roll, Rest og Relax i veldig mye. Det eneste som skiller er utforminga av armlenefjølene. Sete- og ryggeamme er den samme som på Roll og Relax, og mekanikken den samme.

Denne godbiten av en regulerbar salongtraktor har jeg restaurert fra topp til tå og klæska på vakre Hemsedal 720. En slags pastellorientert blå ruta diskret opp av brunt. Må sees, som det heter.

Originalt tilhørende rocke-skammel kan selges trukket og behandla som stolen.

Jeg skiller meg med stolstasen for 14.500 inkl mva.

Arngeir og Kalv

Jeg har glemt hva de het på et tidspunkt mellom jeg fjerna dem fra nettets snedigste gjenbruksblogg og fremt til den nåtidige ferdigstillelse. Men nye navn skjemmer ikke disse to som har blitt nye på flere måter.

Fullt restaurert med ny skumgummi, toppers ull fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik (Vadal 100/830) og en sandpapirets og lakkens fornyelse av treverket.

Med disse to har nå endelig muligheten til å gjøre stua di om til en tidsriktig og meningsmetta gjenbrukslounge, en ressursansvarligheten edens hage mellom fire vegger der store, vakre og progressive tanker bekvemt finner grobunn.

12.000 pr. stk. 22.000 for paret, inkl. mva.

Fjodor og Mikhajlovitsj

EN SOLGT, EN IGJEN

To kjente og kjære venner av alle som er glad i fortidas høyrygga lenestoler med bakelittknottregulering av sittestilling og flotte linjer.

Limt og hardt tilsnakka lyst løvtre, pussa og lakka. Kledd for anledninga i Odal 762 fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik. Det er ulla si det.

13.000 kroner, inkludert MVA, pr. stol.

Uwe

Småstol medium med en kledelig knekk i ryggen (fra tegnebrettet av), og rund og god touch på setet. Har det lille ekstra og har dermed blitt noe stort. Enda en langefinger til systemet som stimulerer overforbruk og møsseødeleggelse.

Gudbrandsdalens Uldvarefabriks Hemsedal 975 flankert av olja eksotisk tre. Hva tenker sauen om det?

Som den her foran deg står, inkludert MVA, 6.000,-