Oppegård

DSC_2939

Til salgs. 4700 kroner.

Trukket i ullstoff fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik og pussa og hvitolja.

Oppegård tidlig kveld, vår. Bakken opp til den store eneboligen med den nesten like store garasjen var bratt og full av grus. Nesten på toppen ble det klart for meg at jeg måtte rygge ned, men det var på alle måter for seint å snu. Der inne i garasjens dype mørke lå en sliten liten lenestol med slitt trekk, sår i treramma og nedsittet sete. Med overlevering av stol og en pent sagt mer enn symbolsk sum overstått, vendte jeg og stolen stjerten hjemover. Etter mye kjærlig omsorg og noe hard tilsnakk fremstår den i dag som et fantastisk flott møbel, og legger inn en god søknad om å få komme inn i varmen hjemme hos deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s