Enda en dag i det godes tjeneste

Det er bare å kjøre på. Rive ut stifter ned nebbtenger og det som er. Knalle på skumgummi og ullfilt, fyre på med stift og mineralvann, klampen i bånn på Husqvarnan, glem ikke å olje det gamle spetakkelet. Miljøproblematikken knytta til overdreven ressursbruk løser seg ikke selv.

For hver stol som ramler ut av andre enden på Reparabelkverna  synker produksjonen av nye stoler på verdensbasis med cirka en stol, og gutta på søppelplassen får litt mindre jobb med å mose rundt på gammelt skrot.

Forente artister synger at hver stol nytter, og jeg kjører på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s