Valgets kval

Frem til nå har jeg stort sett brukt Hallingdalserien til Gudbrandsdalens Uldvarefabrik. Tiden er moden for å snuse på noe nytt. Jostedalserien virker lovende, og skal prøves ut. Å møte sommeren med disse duse fargene kan umulig resultere i et alfor voldsomt magaplask.


Det skal finnes en lysere rosa også, som jeg vurderer montere på denne som nå ligger behørlig demontert på verkstedet. Beina er formet på nytt og pussa. Flott teak som skal få seg en oljeskvett etter hvert.

DSC_3142

råholtrakkeren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s