Historisk sus i verkstedet

12 øre

Det er ikke hver dag, men noen ganger dukker det opp saker og ting i stolvrakene jeg demonterer. Jeg samler noe av det jeg finner i en liten skål. Nøtteskall og vintage fox-papir samler jeg i en søppelbøtte.

I dag rant penga inn så det klirra skikkelig på kistebunnen. To ettøringer fra henholdsvis 1942 og 1943 ramla ut sammen med noen gamle skolisser. Her har det virkelig utspilt seg sterke scener kan du tenke deg. Ikke bare har nok noen lett fortvilt etter de tolv ørene og den avrevne skolissa, men sannsynligvis tatt for seg kjente og kjære, stilt dem litt skikkelig til veggs og avkrevd et svar.

Jeg håper de fant det i hjertene sine å tilgi hverandre om de sa noe ubetenksomt i stridens hete.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s