Thorvald og Meyer kommer seg!

Mange tidligere stoler har jeg måttet bygge opp fra bunnen av, og det er mye arbeid. Men disse to tar foreløpig kaka.

De har vist seg å være et veldig omfattende prosjekt. Men jeg gir meg ikke. De skal ut på banen igjen! Dissa to skal ikke sendes avgårde i en container, for å erstattes av to nye som ankommer i en annen container.

Men for å klargjøre dem har jeg hittil måttet demontere deler av ramma for å komme til stoff og gummibånd, har skåret og høvla til det treet som måtte byttes ut og finne en del alternative løsninger på ryggbånda som er litt annerledes enn de originale. For å nevne noe. Men det blir bra! Jeg gleder meg skikkelig til å se disse ferdige. Det lukter muligens et foreløpig høydepunkt!

Og jeg skyter inn en tanke som dukka opp, et rop om rettferdighet: Containere ut av alle ledd i møbelbransjen! Det er en stund til 1. mai ennå, men notér deg parolen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s