Thorvald og Meyer klare for omplassering!

Disse to vraka av noen stoler har det vært mye plukk med, men var for fine til å bli gitt opp. Og nå har vi belønninga her i all sin prakt. Nå kan du ta dem til livets andre fase. Les mer om de to her!

En kommentar om “Thorvald og Meyer klare for omplassering!

  1. Hei! Har lest bloggen din og sett på alle de fantastiske stolene du har laget. Blir så glad av å lese om folk som lager skatter av andres «søppel». Stolene ble jo helt herlige! Liker så godt denne stilen! 🙂 SÅ fine blikkfang. Kos deg videre med prosjektene dine! 🙂 Hilsen Elisabeth

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s