Det beste til meg og mine stoler

hallingdal65 til blogg

Vi går usikre tider i møte. Det gjelder å være sterk. Også møbelstoffet må være sterkt. Dette mønsteret i Hallingdal65-serien til Gudbrandsdalens Uldvarefabrik bestilte jeg akkurat inn til stolen til en kunde. Bildet er rappa på hjemmesidene. Pent stoff, herlig å jobbe med.

Jeg har lagt min elsk på dette stoffet, selv om det ikke er det eneste slitesterke møbelstoffet der ute. Det er mye å velge mellom. Men uansett er dette noe av det beste man får tak i, mener nå jeg. På papiret kan man skli rumpa inn og ut av setet over hundre tusen ganger før det oppstår et slitasjeproblem. Og hvis rumpa og resten overlever så mange turer for å fylle på potetgullskåla, så får man heller ta seg bryet med å trekke om møbelet på nytt.

Med dette produktet med på laget er det nesten enkelt å får det som jeg vil, at stolen skal være bedre, mer slitesterk og se vel så bra ut som da den ble montert på møbelfabrikken sin for en femti år siden. Og tåle nye femti år. Svanemerka.

Det er sånn det burde være. Reparer skrotet, og gjør det skikkelig.

 

 

En kommentar om “Det beste til meg og mine stoler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s