Høystemt høst

Fire flotte stoler som nå er underveis i reparabelkverna. Hyggelige kunder har lagt sin elsk på dem og forbarma seg. Gjenbruksmøblene er nå på vei mot neste stoppested, dressa opp og pussa etter ønske. Det er moro og oppløftende!

Det er fantastisk kjekt hver gang det hamrer inn en e-post, og det viser seg jammen at noen er med på å ta skikkelig tak og få halt et flott møbel i land. Opp fra et ganske opprørt og mørkt hav om du vil.

Den første, Vonrolfen til høyre der, er klar etter høstferien. Så ramler de ut i tur frem mot juletider. Det blir moro! Det er nesten så jeg går på loftet og finner julepynten allerede i denne stund. Jeg gleder meg sånn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s