Vipp hurra!

Vonjon vender tilbake til livet! Her kan du lese mer om det side skuddet på reparabelgreina.

Hver redningsaksjon er en frelsens fest. Veien er lang og støvete, men på siste post er følelsene alltid av det gode slaget. Det er fordi jeg elsker alt det grønne, og fordi alle kule stoler er mine venner. Og venner skal man ta godt vare på. Men livet er tøft slik. Noen lar omstendighetene deg få omfavne, andre må du vende ryggen. Hjertet er lett, hjertet er tungt. Men Vonjon fikk vi over ripa. Fokus på det positive. Hurra!

En kommentar om “Vipp hurra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s