Vonlend og Vonglenn

To greie gutter har latt seg bli forbarma over på reparabel.no/underveis og venter nå restaurering på nyåret i stoff etter kundens ønske. Noe i meg har et sterkt ønske om at jeg titulerer meg stolenes Tore på sporet, men det funker ikke helt, av flere grunner, så jeg lar det ligge.
Klassiske Blinken fra Hjellegjerde, skulle det være. Vonglenn og Vonled har fått hard medfart. Hadde jeg hatt et akutteam, kunne jeg vurdert å koble inn det når disse to havna på bordet, men det hadde nok ikke vært nødvendig likevel. En ganske standard prosedyre og vanlig dag i reparabelgrotta vil det vel være. Rense av alt, lime opp og pusse og lakke, og bytte bånd og skumgummi, trekke og mekke, sy og falby.

Alle andre steder enn søppelhaugen er ok. Et møblert hjem blir kjempegreier, gutter!

2 kommentarer om “Vonlend og Vonglenn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s