Fra null til hund på ett sekund!

Da har transformasjonens velsignelse atter vederkveget et par slitne stoler. Ta som eksempel Vonbrun, en sliten og sønderknust søppelhaug som ikke lenger fikk øse rompehvileoppdrag av sin skjebnes fontene. Sorry Vonbrun! Gjør deg klar til nye myke møter!

 

Også et par vippestoler av fineste sort har fått sin renessanse. Og resultatet ble skikkelig bra! Her kan mykt moderne kaldskum og norsk møbelhistorie nytes i timesvis foran statskanalen eller hva det skulle være. I tidligere tider skal det visstnok ha blitt lest aviser og andre trykksaker i dem også. Etter utseende å dømme, kan disse to, Vonbein og Vonfinn klare alt! Kanskje er det du som forbarmer deg over dem og fører arva videre?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s