Du vil reise seg igjen

Sommer, så høst. Hvile, så arbeid. Stol, så stol. Lys, så mørke.

trappa etter sommeren

Etter en lang ferie har naturen nesten tatt tilbake både meg og inngangen til mitt beskjedne kjellerstueverksted. Men som et hærpa møbel lar seg strammes opp, har jeg stabla meg på beina og nå fått hele sirkuset tilbake på veien. Nå er det full gass mot den mørke tida flere og flere ser komme.

Når man skaper sin egen arbeidsplass, så må man finne seg i at det blir litt arbeid, uansett hvor grønn den er. Jeg forbarma meg over en forsømt innboks, rydda litt, laga ei stolpute og ikke minst latt selveste Vonbob få sin oppreisning. Han er nå fiks ferdig og klar for salg. Vonbob er et bra prosjekt. I utgangspunktet en grei men litt ordinær stol som bruktmarkedet flommer over av. Riktignok en høyrygga variant som ikke er så vanlig, men likevel ikke noe altfor spesielt. Det som er moro med Vonbob nå, er at jeg under ansiktsløftninga bestemte meg for å dra på litt og gi han en skikkelig overraskels når han våkna fra narkosen. Så nå er snittet og stuffinga ganske annerledes disponert, og hele framtoninga er pepra med tjuefire knapper. Det hadde han ikke venta seg.

Neste uke: mer stoler. God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s