Våpen for en ny tid

Nordahl

Det fort gjort å gå dypt inn i sin tid, i hvert fall når greiene rammer en selv, men det er framtida som venter med den store knipetanga. Det er lett å bli svett når skuta er lekk, men det er den store bølga som er karamellen nederst i krukka. Og vi nærmer oss bunnen. Det er fortvilende å se all all handlekrafta og ansvarligheta spille seg ut, se alle ressurser og samkjørte folk forenes om et felles mål, som et siste vitnesbyrd om at alt håp er ute. De store klimakanonene vil aldri rulles ut. Man kunne, men ville ikke. De hadde det i seg, men det blei for lite nært og kjært. 

Så da fortsetter kampen i det små.

Hva skal vi kjempe med? Hva er vårt våpen?

Her er det. Her er kanonen din. Et gjenbruksmøbel som ramla av lasset, der kapitallisttoget dundra videre mot undergangen. Et reparert stykke Norge som sier unnskyld, vi forstod ikke hva vi gjorde. Et stykke heala moder jord som sier anstendighet, ansvarlighet og respekt, kom tilbake!

Kanonen heter Nordahl, og fullt restaurert bemanner han et skyteskår hjemme hos deg for 16000 inkludert MVA. Priseksempelet gjelder Hallingdal65 fra GU, men stoff og farge er jo helt opp til deg. Beina skal beises igjen, så han er blank og stødig i møte med tida som kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s