Blut und Eisen rett i fleisen

For bare jern kan redde oss.
Bare blod kan redde oss
fra de tunge kjedene av syndig
overflod.

Otto von Bismarcks bevingende ord til budsjettkomiteen i det prøyssiske representanthuset viser seg å stå seg som noe allmenngyldig og evig menneskelig. I den anledning lanserer jeg den nye reparabelstolen Otto. Ingen av oss er uten synd, og vi tar det inn over oss som en knapt følbar krusning av noe vagt og halvemment.

Nyt synet av den nye tida, kneisende i reparabelshowroomet. Vårsola spiller gjennom nyutsprunget løv med lyspunkter på stolen og ingen kan ønske seg noe mer. Men er det mer enn hva man kan håpe på?

Les mer om hvordan du kan bli med i mobiliseringa til den totale krig mot galskapen som hjemsøker hvert hvert alt av busk og kratt i kongeriket.

Du trenger en hammer og en pakke plaster. Eventuelt en swiss army knife. Løp ut ut i verden, eller start med ditt eget skrot, og reparer hele dritten som om det stod om livet.

2 kommentarer om “Blut und Eisen rett i fleisen

  1. Hei har nettopp sett på flott arbeid og flott gjenbruk av gamle stoler som får nytt liv hos dere. Har kjøpt 4 eldre siesta stoler av Ingemar Relling. De ser på bildet fine ut , treverk og canvas på baksiden. 2 lave og 2 høye + krakk. Det må skiftes puter iallfall på de høye . Har ikke fått de enda, men det kommer i denne uken og neste . Er det mulig å få tilsendt litt stoffprøver. Ser du har en fin farge i orange som kan passe inn. Får 1 ny sofa som går i blåtoner . Det må være noe som passer inn til den også.Evt noe gråtoner. Så jeg håper du kan sende noe prøver av stoff. Står åpen for det meste . Min adr er Kjellaug Herringbotn, Gangeren 55, 4327 Sandnes Mon 92622928

    Sendt fra min iPhone

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s